Espectacles

Espectacle 1: Amb “V” de ball

Espectacle estàtic de 360o a peu de pista. Amb “v” de ball posem en escena els millors ritmes i coreografies de la BandSambant. El fet de ser un espectacle en un lloc fix (plaça, pavelló, sala de ball…) permet treure el màxim partit de la combinació entre percussió i ball. L’espectacle està pensat per realitzar-se a peu de pista, permetent l’apropament i la interacció amb el públic. D’aquesta forma es crea un ambient d’expectació per la vistositat dels moviments al mateix temps que invita al ball i a la participació gràcies a la seva proximitat amb el públic. L’espectacle s’adapta a qualsevol tipus d’audiència, ja sigui aconseguint els somriures dels més grans i dels nens en els pregons de festes majors o provocant salts i balls del públic jove en els concerts.

Aquest espectacle pot anar acompanyat per malabars de foc. Pot ésser compost per entre 14 i 23 percussionistes. No necessita electricitat ni cap altre requeriment tècnic ni material per part del client.

Espectacle 2: Re-Percutint

Espectacle dinàmic, rua-passacarrers. Re-Percutint posa un menor èmfasis en l’espectacularitat coreogràfica per així poder guanyar en intensitat i públic. Al ser una rua pot ser contemplada i disfrutada per una gran major quantitat de persones que en l’espectacle estàtic. El fet de desplaçar-se en cap cas resta la participació del públic, sinó més bé tot el contrari. L’espectacle aprofita el moviment per buscar encara una major interacció, aprofitant canvis de ritme i direcció per jugar amb el públic que fins i tot pot arribar a veure’s immers en una partida del popular joc pica-paret. Espectacle compost per entre 9 i 18 músics. Tampoc necessita electricitat ni cap altre requeriment tècnic ni material per part del client.